Autor: Kaubandus.ee • 10. juuli 2024

Suvel kasutatakse senisest enam 24/7 avatud teenuseid

Suvisel ajal muutuvad mõneti inimeste liikumisharjumused ning kasvab ööpäevaringselt avatud teenuste kasutamine, eriti öötundidel ja varahommikul.
Foto: Jake Farra

Võrreldes talvise hooajaga kasvab öine pakiautomaatide kasutus ligikaudu 45 protsendi võrra ning senisest enam külastatakse öösel ka kauplusi ning selvepesulaid, mis asuvad elamupiirkondades ja magistraalide ääres.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700