Aasta Kokaraamat 2024 tiitli võitis “Eesti Peakokkade lugu: Sbornikust Michelinini“
Aasta Kokaraamat 2024 tiitli võitjaks kuulutati Tallinna Toidumessil Heidi Vihma raamat „Eesti Peakokkade lugu: Sbornikust Michelinini“ Eesti restoranide ja kokkade kolmekümne aasta arengust 65 peakoka silme läbi.
Pildil on (vasakult) Eesti regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman, Aasta Kokaraamatu 2024 tiitli võitja Heidi Vihma ja Tallinna Toidumessi peakorraldaja Tiit Sarv. Foto: MAREK METSLAID
„Raamatuga võtsin kokku enda enam kui 20 aasta pikkuse Äripäeva restoranide kolumni kirjutamise kogemuse, millele andis Eesti Peakokkade Ühing suurepärase väljundi. Võtan kirjutamise teekonnalt endaga kindlasti kaasa lugupidamise kokaameti vastu - see on raske elukutse. Peakokkasid, kellega intervjuu tegin, ei ole tippu viinud miski muu, kui kirg, mida ma imetlen väga. Selle sama kire olen pannud ka raamatusse,“ rääkis Aasta Kokaraamatu 2024 autor Heidi Vihma.