• 26.09.24, 16:56

Aasta Kokaraamat 2024 tiitli võitis “Eesti Peakokkade lugu: Sbornikust Michelinini“

Aasta Kokaraamat 2024 tiitli võitjaks kuulutati Tallinna Toidumessil Heidi Vihma raamat „Eesti Peakokkade lugu: Sbornikust Michelinini“ Eesti restoranide ja kokkade kolmekümne aasta arengust 65 peakoka silme läbi.
Pildil on (vasakult) Eesti regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman, Aasta Kokaraamatu 2024 tiitli võitja Heidi Vihma ja Tallinna Toidumessi peakorraldaja Tiit Sarv.
  • Pildil on (vasakult) Eesti regionaal- ja põllumajandusminister Piret Hartman, Aasta Kokaraamatu 2024 tiitli võitja Heidi Vihma ja Tallinna Toidumessi peakorraldaja Tiit Sarv.
  • Foto: MAREK METSLAID
„Raamatuga võtsin kokku enda enam kui 20 aasta pikkuse Äripäeva restoranide kolumni kirjutamise kogemuse, millele andis Eesti Peakokkade Ühing suurepärase väljundi. Võtan kirjutamise teekonnalt endaga kindlasti kaasa lugupidamise kokaameti vastu - see on raske elukutse. Peakokkasid, kellega intervjuu tegin, ei ole tippu viinud miski muu, kui kirg, mida ma imetlen väga. Selle sama kire olen pannud ka raamatusse,“ rääkis Aasta Kokaraamatu 2024 autor Heidi Vihma.

Seotud lood

Uudised
  • 28.09.23, 08:59
Aasta Kokaraamat 2023 tiitli võitis populaarteaduslik raamat „Fermentatsioonist. Ausalt ja avameelselt“
Tallinna Toidumessil kuulutati Aasta Kokaraamat 2023 tiitli võitjaks toiduteadlase Rain Kuldjärve raamat „Fermentatsioonist. Ausalt ja avameelselt“ hapendamise ja kääritamise teooriast ning praktikast. Võistluse esikolmikusse jõudsid ka toidublogija Ragne Värki ja šokolaadiettevõtja Kristi Lehtise uued raamatud.
Uudised
  • 29.09.22, 16:19
Aasta kokaraamatuks valiti metsikuid taimi tutvustav teos
Toidumessil Tallinn FoodFestil selgus Aasta kokaraamat 2022, maineka tiitli pälvis „Metsapoole maitsed - taimed ja toit”, mille autoriteks on Maret Allikas, Margit Välja ja Hele-Mai Alamaa.
  • ST
Sisuturundus
  • 08.12.25, 12:05
Selveri jõululettidel kolm pidulikku praadi ja söödavad päkapikumütsid – peakokk jagab nippe, kuidas jõululauda stressivabalt planeerida
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele