Priit Pokk • 6 aprill 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Remmelkoor: kulud tuleb kokku tõmmata, et saneerimine õnnestuks

Pro Kapitali juhatuse liikme Allan Remmelkoore sõnul on piisavalt põhjust uskuda, et kaubanduskeskuse T1 Mall of Tallinna emafirma saneerimine õnnestub, kuid selleks tuleb pikaajaliselt kulusid kokku tõmmata.

Pro Kapitali juhatuse liige ja T1 Mall of Tallinna juht Allan Remmelkoor.  Foto: Raul Mee

"Esmane tegevus on praegu saneerimiskava koostamine, mis sisaldab meie tegevusi ja suundi praegu ning niinimetatud post-COVID maailmas. Kuna tegu on meie äriplaaniga kogu saneerimise perioodiks, tahame oma tegevuskava enne selle avalikku kommunikeerimist esimeses etapis läbi arutada ka kohtu poolt määratud saneerimisnõustajaga ja muidugi ka võlausaldajatega, sest nende enamuse ning kohtu otsustada on see, kas sündiv plaan kinnitatakse. Ettevõtte juhtkonnana me ise usume saneerimise võimalikkusesse ja vajalikkusesse ning sellesse, et suudame teha head koostööd nii saneerimisnõustaja kui võlausaldajatega," sõnas ta.

VORMISTA TELLIMUS JA SAAD LIGIPÄÄSU:
 • valdkonna uudistele ja intervjuudele
 • väärt nõuannetele valdkonna spetsialistidelt
 • kaubandusteemaliste raadiosaadete kokkuvõtetele
 • kaubandusettevõtete majandustulemustele
 • valdkonna ürituste kokkuvõtvatele artiklitele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Kaubandus.ee toetajad:

  Maarit Eerme
  Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700