Autor: Kaubandus.ee • 3. aprill 2024

Tallink kasvatas reisijate vedu

Tallinki veetud reisijate arv kasvas esimeses kvartalis viis protsenti mulluse sama ajavahemikuga võrreldes 1,1 miljoni reisijani.
Tallink reisilaev MyStar Tallinna sadamast lahkumas.
Foto: Andras Kralla

Kaks kolmandikku reisijate koguarvust, 0,7 miljonit reisijat, liikus Tallinki börsiteate kohaselt Eesti-Soome suunal, kus aastane kasv oli 14,6%. Mulluse esimese kvartaliga vähenes Soome-Rootsi liinide reisijate arv 10,5% ja Eesti-Rootsi liinide reisijate arv 5,1%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757