Autor: Kristjan Pruul • 2. juuli 2024

Usinalt koondanud Pipedrive keskendub äritegevuse laiendamisele

Viimastel aastatel pea kolmandiku töökohti koondanud ja restruktureerinud müügitarkvara arendamisega tegelev Pipedrive teenis mullu hoogsalt kasvanud käibe toel 11 miljonit eurot kasumit ning keskendub tänavu äritegevuse laiendamisele.
Pipedrive’i kontor Tallinnas
Foto: Andras Kralla

Pipedrive’i juhatuse liige Agur Jõgi tõi “konservatiivse kulustrateegia” kõrval esile ka investeeringud tootearendusse ja turundusse, mis tagavad kasvu ettevõtte põhiturgudel USAs, Suurbritannias, Saksamaal ja Brasiilias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700