• 07.07.25, 10:53

Vapiano Eestisse toonud mehed avasid uue restorani. "Avasime suure pauguga"

00:00
  • Karl-Eduard Salumäe
  • Ireene Kilusk
Vapiano Eestisse toonud mehed avasid uue restorani. "Avasime suure pauguga"

Ettevõtja Gert Kerde avas koos äripartner Harri Amburiga uue söögikoha LaBocca, mis laiub 670 ruutmeetril ning mille alginvesteeringuteks kulus 1,3 miljonit eurot. "Avasime suure pauguga ja esimesed päevad on möödunud väga hästi. Praktiliselt iga päev on rekordkäive," rääkis Kerde.

Restoran on Kerde sõnul küll mahukas, kuid mõnel hetkel on tekkinud olukord, kus kõiki soovijaid on keeruline vastu võtta.

Kerde on restorani edukuses olenemata keerulistest aegadest kindel. "Minu meelest kõige olulisem eduka ettevõtja puhul on julgus ette võtta ja mõelda suurelt. Loomulikult vahel tuleb ka ebaõnnestumisi, aga seda julgust peab olema ja siis tuleb õnnestumisi ja võite," sõnas Kerde.

Kuula intervjuust, kuidas on viimastel aastatel restoranide pidajad ja avajad pidanud äriplaane muutma ja mis plaanis kindlasti sees peab olema.

Intervjueeris Karl-Eduard Salumäe.

Foto: Erlend Štaub

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele