Autorid: Kaubandus.ee , Art Lukas • 29. jaanuar 2020

Kuidas panna ärikliendid rohkem veebist ostma?

Raadiosaates "E-kaubanduse areng ja tulevik" on seekord külas Pakendikeskuse e-poe haldaja Maarja Martin ja Büroomaailme e-teenuste arendusjuht Mait Kutser, kes siis räägivad äriklientidele müümisest e-kanali kaudu.

Juttu tuleb ka ärikliendile suunatud e-kaubnduse eripärast, turundusest ning klientide ostuharjumustest.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757