Autor: Simo Sepp • 2. august 2022

Odavpoe juht: kõik kaupmehed peaksid hakkama kulusid kokku hoidma

Odavpoe A1000 Market juht Tarmo Lauring rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et kaupade juurdehindlus peaks jääma mõistlikuse piiresse. "Hinnatõusuga ei tohi tekitada võimalust, et panen ka ise julmalt tootele juurde, kuna mul on tarvis kulusid katta," lisas ta.
A1000 Marketi juht Tarmo Lauring rääkis hommikuprogrammis odavpoodide tegevusest praegusel ajal.
Foto: LIIS TREIMANN

Ta rääkis, et iga kaubanduskett peaks vaatama üle oma igapäevased kulutused ning vaadata, kuidas kokku hoida. "Meie enda struktuur on väike, aga ma ei ütle, et midagi olulist jääb tegemata. Kõik peaksid hakkama natuke kokku hoidma."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700