Autor: Romet Toomas Tiitsaar • 10. jaanuar 2023

Rimi ostujuht: kõik Eesti poeketid on Lidli pärast kliente kaotanud

"Kuna Lidli sortiment on pigem piiratud ja hästi fokusseeritud peamistele toiduainetele, siis võivad kliendid teha ostud seal just neile kaupadele, kus nad näevad kõige rohkem säästu," rääkis Rimi Eesti ostujuht Talis Raak konkurendist.
Foto: Liis Treimann

"Aga ülejäänud oma ostukorvi komponente, mida nad sellest ketist ei leia, tulevad siis muudesse poekettides otsima," kirjeldas Raak olukorda, mille hinnatõus on kaasa toonud ka üldiselt. Inimesed valivad, mida kust kohast osta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700