Autor: Hando Sinisalu • 7. märts 2023

Tõnu Väät: E-smaspäev viia valimiste ajale oli hea otsus

Esmaspäeval aset leidnud interneti teel kauplemise kampaania müügitulemused olid võrreldavad mullu novembris E-smaspäeval saavutatud suure numbriga, ütles Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät.
Tõnu Väät.
Foto: Raul Mee

Väät rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et kui alguses võis olla kahtlus, et riigikogu valimistega lähestikku plaanitud kaubanduspäev võib jääda varju, siis tegelikkuses suudeti jõuda hea tulemuseni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700