Autor: Sigrid Hiis • 5. september 2023

Tanel Veenre: Hiina e‑poes tuleb kliendile vastata 20 sekundiga, muidu on ta kadunud

Disainer Tanel Veenre.
Foto: Krõõt Tarkmeel
Tänases saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" räägime sellest, kuidas luua toimiv e‑pood väljapoole Eestit. Selleks oleme saatesse kutsunud disainer Tanel Veenre, kes räägib enda Hiinas tegutsevast e‑ärist ning sealsetest väljakutsetest.

Saates kuuleb seda, miks otsustas Veenre just Hiinas enda e‑poe avada, kuidas käituvad sealsed tarbijad, kuidas sealsetele tarbijatele peaks turundama ning millised on nende ootused paki kättesaamisel. Hiinas toodete müümise puhul ei saa üle ega ümber ka autorikaitsest.

Tanel Veenre esineb ka 4. oktoobril Kaubanduse Aastakongressil ning arutleb koos JOIKi ekspordijuhi Kadri Silla ja Rabaconda asutaja Jakob Saksaga välisturule müümisest. Soodushinnaga on võimalik registreeruda veel 15. septembrini. Tutvu programmiga SIIN.

Lisaks puudutame ka Tanel Veenre Eestis tegutsevat e‑poodi ning räägime selle käekäigust. Saadet juhib Sigrid Hiis.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070