Autorid: Merilin Merila, Jane Suu • 18. oktoober 2022

Sõidukite müüjate palga TOP: kes maksavad kõige kõrgemat tasu?

Kui vaadata sõidukite müüjate parimaid palgamaksjaid, siis tabeli esiots on võrreldes eelmise aastaga oma kohta tublisti kasvatanud. Reastasime parimad palgamaksjad tabelisse.
Kes on valdkonna parimad palgamaksjad?
Foto: Liis Treimann

Tabelist on näha, et üle 5000 eurost keskmist brutotasu maksab vaid liider. Üle 4000 eurost keskmist tasu maksavad vaid neli ettevõtet. Siiski on ettevõtted oma töötajate palku võrreldes eelmise aastaga tõstnud. Töötajate arv on mõnel ettevõttel pisut kasvanud ning mõnel jällegi vähenenud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700