Autor: Merit Võigemast • 29. aprill 2024

100+ töötajaga kaubandusäride palkade TOP: parimatele tulebki maksta

Jaekaubanduses on palgasurve suur, mistõttu tänased parimad palgamaksjad jälgivad ka tulevikus, et palgad oleksid konkurentsivõimelised. Tulemusi kommenteerisid iDeal, Goldtime ja Apranga.
iDeal kauplus Solarise keskuses. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

iDeal Group AS personalijuht Kristi Teedla leiab, et kindlasti on suure põhipalga maksmine tugev eelis, kui mõelda samas valdkonnas tegutsevatele konkurentidele. „Jaekaubanduses on inimeste liikumine päris tavapärane, otsustavaks võib saada ka näiteks 100-eurone palgavahe,“ ütles Teedla ja nentis, et palgasurvet on iDeal Groupis olnud tunda küll. „Oleme hetkel planeerinud uue aasta eelarvesse palgatõuse, et kiire inflatsiooniga sammu pidada,“ kinnitas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757