Autor: Kaubandus.ee • 25. märts 2024

Lidl avaldab kõikide töötajate palgad

Lidl Eesti otsustas edaspidi avaldada kõikides töökuulutustes ametikohtade palgad. Näha on võimalik nii poemüüjate aga nüüdsest ka kontoritöötajatele pakutavaid töötasusid.
Lidl Eesti otsustas edaspidi avaldada kõikides töökuulutustes ametikohtade palgad.
Foto: Liis Treimann

“Meil on paigas palgastruktuur, mis tagab võrdse töötasu samal tasemel töötavatele inimestele ja ennetab seeläbi ka soolist palgalõhet,” kommenteeris Lidl Eesti ja Lidl Läti personaliosakonna juhi Liina Kippasto, kelle sõnul soovib Lidl olla sellise otsusega teistele eeskujuks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757