Autor: Kaubandus.ee • 21. märts 2024

Lidl avab kaupluse T1 keskuses

Lidl Eesti OÜ sõlmis T1 omanikfirmaga Lintgen OÜ lepingu kaubanduskeskuses kaupluse avamiseks.
T1 keskusel on hea meel alustada koostööd Lidliga.
Foto: Lidl Eesti OÜ

Lidl Eesti kinnisvaraosakonna juhi Jaan Linnase kinnitusel saab tegemist olema esimese Lidli kauplusega Eestis, mis asub kaubanduskeskuses. "Iga uue kaupluse avamisel on meie jaoks alati esmatähtis, et selle asukoht teeniks oma ligipääsetavusega ostjate huve ning T1 sobib hästi kokku meie nägemusega," ütles Linnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757