Autor: Kaubandus.ee • 11. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Altia Eesti rikkus Soome alkoholimonopoli

Iltalehti kirjutas, et Altia Eesti rikkus Soome riigifirma Alko monopoli alkoholi jaemüügis.

Altia Eesti müüs Soome äriklientidele veini, mille firma importis Eestist. Kliendid said joogid kätte odavamalt kui andes tellimuse Alkosse, kuna jookide hindades puudus Alko marginal.

Soome sotsiaal- ja tervisehoolduse tootevalvekeskuse (STTV) arvates Altia Eesti tegutses ebaseaduslikult, MTV3 teatas kolmapäeval. Altia kontserni peadirektor Leena Saarinen väitis, et Altia Eesti äri on täiesti seaduslik. Tema sõnul Altia tegevus on kooskõlastatud nii Soome tolliameti kui ka STTV-ga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070