Autor: Kaubandus.ee • 3. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apollo edukam kui Rahva Raamat

Raamatupoodide keti Apollo poolaasta käive oli üle 80 miljoni krooni, kasvades kiiremini kui Ekspress Gruppi kuuluva Rahva Raamatu käive.

"Kuigi kasumit just poolaasta punktis väga rohkesti pole, oleme siiski kenasti plusspoolel," ütles Apollo Raamatud ASi tegevjuht Arvo Pihl Äripäevale. Tema sõnul tagas 40protsendilise müügi kasvu selle aasta esimesel poolaastal avatud uued kauplused.

"Kuna oleme eelmise aastaga võrreldes mõnevõrra ka laienenud, siis on lisaks tavakasvule osaliselt tulnud müügi kasvu just selle tõttu," selgitas Pihl.

Kuigi Ekspress Gruppi kuuluval Rahva Raamatul on vähem kauplusi kui Apollol, oli käive viimasega samaväärne ehk üle 80 miljoni krooni. Müük kasvas 20 protsendi võrra.

Rahva Raamatu tegevjuhi Gertti Kogermanni sõnul ollakse tulemustega rahul, eriti arvestades veel seda, et mais oli kogu kontori ja logistikakeskuse kolimine. "Kolimisest tulenev positiivne efekt majandustulemustes kajastub loodetavasti teisel poolaastal," arvas Kogermann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757