Autor: Kaubandus.ee • 23. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus meestele loodud elustiiliajakiri Gentleman alustab reedel

25. aprillil ilmub Äripäeva ja Itaalia ühe suurema kirjastuskontserni Class Editor koostöös ajakirja Gentleman esimene number.

„Gentleman on kosmopoliitse hoiakuga ajakiri haritud, edukale ja stiilsele mehele, kes teab, kuidas hoida karjäär ja eraelu tasakaalus. Olles iseloomult soliidne, humoorikas ja intelligentne, on Gentleman esimene omataoline väljaanne Eesti turul,“ ütleb ajakirja toimetaja Monica Raud. Esita online-intervjuus küsimusi Monica Rauale!

Kord kuus jõuavad lugejani ideed, valikud ja soovitused nauditavamaks eluks. Mida kanda, mida maitsta, kuhu investeerida – teemasid jagub tehnikast ja spordist kokakunsti, rõivaste ja eheteni. Igas numbris portreteeritakse ka üht mõjukat, lugupeetud ja huvitavat Eesti meest, kelle elustiil ja tõekspidamised teistega jagamist väärivad.

Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi sõnul on Äripäeval väga suur au teha koostööd nii võimsa kirjastajaga nagu Milano Finanza, kelle ajakiri Gentleman on leidnud poolehoidu lugejate ja reklaamiklientide hulgas mitmel pool Euroopas. "Äripäeva jaoks on see täiesti uus väljakutse. Gentlemani kvaliteet annab lugejale midagi hoopis enamat kui eesti keeles seni ilmunud massiorientatsiooniga elustiiliajakirjad."

Gentleman asendab Äripäeva senist lisaväljaannet Visioon ning selle saavad kõik Äripäeva tellijad. Ajakirja mahuks planeeritakse 80–100 lehekülge ning selle sisust moodustavad vähemalt kolmandiku Eesti, kaks kolmandikku Itaalia päritolu artiklid.

Ajakiri Gentleman alustas Itaalias ilmumist 1997. aastal, kujunedes üheks populaarsemaks ja majanduslikult edukamaks elustiiliajakirjaks. Nüüdseks antakse litsentsi alusel ajakirja välja ka Hispaanias, Belgias, Bulgaarias ja Türgis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757