Autor: Kaubandus.ee • 29. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tekstiilitootja koondab töötajad

Toom Tekstiil katkestab Viljandis madratseid ja kušette tootva tütarettevõtte tegevuse, koondab seal töötanud inimesed ning loodab tehasehoonele uue omaniku leida.

16 koondatavale saadetud teates põhjendab aktsiaseltsi juhatus oma 19. mail tehtud otsust töömahu vähenemise ja majanduslikult ebasoodsa olukorra tekkimisega, kirjutas Sakala.

Toom Tekstiili juhataja Illimar Toomi sõnul jätkab kontsern madratsite ja kušettide valmistamist Tallinnas, kus see on rentaablim. Nimelt on nende toodete vedu suure ruumivajaduse tõttu kallis ning Viljandi asub logistiliselt kehvas kohas.

Ühtlasi pannakse müüki Viljandis Reinu tee 3 asuv vabrik, kuid see pole ainus, mida Toom Tekstiil müüb: ta otsib ostjat ka Reinu tee 33 paiknevale tehasehoonele, kus tegutseb teine tütarfirma Toom Tekstiil Bedding.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757