Autor: Kaubandus.ee • 31. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pauligi kohvifirmal Eestis uus nimi ja juht

Paulig viib homsest Baltimaade kohviettevõtted nime Paulig Coffee alla ning paneb firmas ametisse uue tegevjuhi.

Paulig viib 1. aprillist oma Baltikumi kohviettevõtted Paulig Coffee nime alla. Sellest johtuvalt muutuvad tänaseni Bossa nime all tegutsenud kohvimasinate rendi, hoolduse ja kohvimüügi ettevõtete nimed vastavalt: Eestis Paulig Coffee AS, Lätis Paulig Coffee SIA ning Leedus Paulig Coffee UAB.

Paulig Coffee nimele üleminek on seotud Bossa kohviettevõtete täisosaluse ostuga Gustav Paulig poolt mullu detsembris. "Kahe viimase aasta jooksul on Paulig aktiivselt arendanud ja tugevdanud oma positsiooni toitlustussektoris, kohviettevõtete omandamine nii Baltimaades kui ka Soomes on olnud oluliseks sammuks laienemisel," lausus Paulig Coffee uus juht Tambet Hook.

Paulig on Baltimaade jaesektori turuliider kohvikategoorias, Eesti toitlustus- ja kontorisektoris on nende turuosa ettevõtte enda andmeil 35. "Majanduslangus mõjutab täna kiireid kasvueesmärke, kuid pikas perspektiivis suudame läbi tugeva võrgustiku ja arendustegevuste äri veelgi kasvatada," ütles Hook.

Nimevahetus ei puuduta teisi Pauligi ettevõtteid Eestis, mis on seotud maitseainete tootmise ja turustamisega: Santa Maria AS, Saue Production OÜ ja AS Paulig Baltic.

Paulig omandas 100%-lise osaluse Bossa ettevõtetes (Bossa Teeninduse AS, Bossa Servisiss SIA ja Bossa Paslaugos UAB) detsembris 2008.

Paulig Coffee Balti riikide ettevõtete juht 1. aprillist Tambet Hook on vastutav kogu Pauligi kohviäri eest Balti regioonis. Eelnevalt vastutas Hook samas regioonis Pauligi jaeäri eest. Henri Kaasik-Aaslav, kes töötas eelnevalt Bossa Baltimaade ettevõtete juhina, jätkab Paulig Coffee toitlustus- ja kontorisektori ärijuhina Balti riikides.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757