Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola võtab kasutusele uue joogiautomaadi

Coca-Cola Co asub katsetama uut joogiautomaati, kust on võimalik valida kuni 120 erineva joogi vahel, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.

Automaat, mis kasutab farmaatsiatööstuse mikrodoseerimise tehnoloogiat, Microsofti nutitelefoni operatsioonisüsteemi ning Itaalia autotööstuse disaineritelt laenatud nippe, võtab 40 protsenti vähem ruumi, kui traditsiooniline kuue või üheksa joogivõimalusega automaat, kinnitas uudisteagentuurile projekti juht Gene Farell.

Ettevõtte hakkab testima puutetundliku ekraaniga automaate sel kuul kümnes Atlanta söögikohas ning suvel veel 70-nes kohas Lõuna-Californias.

Coca-Cola müük joogiautomaatides moodustab umbes 30 protsenti kontserni kogu müügi käibest ja kasumist Põhja-Ameerikas. Globaalsest müügikäibest moodustab see umbes kaheksa protsenti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070