• 14.06.09, 12:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti Post soetab ligi sada Renault' väikekaubikut

Eesti Post korraldas ligi saja väikekaubiku ostmiseks riigihanke, mis hõlmas ka autode hooldus- ja remonditeenuse ostmist üle Eesti.
Eesti Posti administratiivdivisjoni juhi Kaido Padari sõnul sõlmitakse hanke tulemusel eduka pakkujaga raamleping kaheks aastaks. "Eduka pakkumuse väljaselgitamisel arvestati lisaks kaubiku maksumusele ka auto jääkväärtust, hooldus- ja remondikulusid ning täiendava lisagarantii maksumust. Edukaks tunnistati ABC Motors ASi pakkumus," kommenteeris ta riigihanget.
Sel aastal ostetakse kokku 47 väikekaubikut, mis võetakse kasutusrendile. Järgmise aasta kogused täpsustuvad vastavalt Eesti Posti vajadustele. Raamlepingu eeldatav kogumaht on kuni 90 kaubikut, samas on Eesti Postil õigus ostetavate kaubikute mahtu suurendada või vähendada ning ei ole kohustust autosid eeldatavas mahus välja osta.
Täna on Eesti Postis kasutusel 472 sõidukit. Ettevõtte pikaajaline autode uuendamisplaan näeb ette sõiduki keskmise kasutusaja viimise viiele aastale.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele