Kaubandus.ee  • 27. juuni 2009
Jaga lugu:

Ahmadinejad vennastus Lukašenkoga

Iraani president Mahmoud Ahmadinejad ütles, et Iraan ja Valgevene vaatavad maailma asjadele ühtmoodi. Gruusia president Mikheil Saakašvili teatas umbes samal ajal, et Lukašenko juhib riiki kui kolhoosiesimees, vahendas charter97.org.

Ahmadinejad kohtus Valgevene saadiku Boriss Baturaga Teheranis 24. juunil ja kinnitas talle, et Iraan on valmis Minskiga suhteid arendama. Ahmadinejadi hinnangul on maailm suurte sündmuste künnisel, kuid domineerivad jõud (lääneriigid – toim) kaotavad positsioone.

Batura õnnitles Ahmadinejadi valimisvõidu puhul ja kiitis teda vastupanu osutamise eest varjamatule välisele survele. Batura lisas, et Valgevene on valmis Iraaniga suhteid looma kõigis valdkondades. Seejuures kohtus Valgevene delegatsioon Teheranis käies ka Iraani kaubandusministriga.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt