Autor: Kaubandus.ee • 25. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima paneb Leedus viis kauplust kinni

Järgmisel nädalal sulgeb jaekaupluste kett Maxima Leedus viis poodi. Lähiajal sulgeb kaks-kolm kaubanduskeskust ka Leedu kett Norfa, vahendas Delfi ajalehte Lietuvos Rytas. Suur hulk erinevaid ketipoode on tegevuse juba lõpetanud.

1. oktoobril paneb uksed kinni väikesed Maximad Kaunases jt linnades. Varem on Maxima teatanud, et aasta lõpuks suletakse seitse kauplust.

Maxima LT peadirektor Gintaras Jasinskas ütles, et seoses käibe ja kliendivoo vähenemisega otsustati tegevust optimeerida.

Suvel sulges Rimi Lietuva kaks kauplust, milleks oli üks Supernetto ja üks Rimi. Norfa on tänavu sulgenud kuus poodi.

Ettevõte Palink, millele kuuluvad Leedus Iki ja Cento kauplused, sulges ühe Cento Kaunases. Üks pood läheb sulgemisele Vilniuses. Veel 2009. a avas see kaubandusetetvõte Leedus 14 uut poodi ja kolm avatakse peagi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757