Autor: Kaubandus.ee • 14. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööriistade vahendaja kandideerimisest: hakkan lahendama probleeme arendusaladega

Minu eesmärk on volikokku pääsedes esindada inimesi, kes puutuvad kokku erinevate probleemidega seoses uute arendusaladega, põhjendas tööriistade vahendusfirma OÜ Harteron omanik ja juht Virgo Pai, miks ta kandideerib esimest korda Rae vallavolikokku.

„Ehitusbuumi ajal suurt raha jahtinud kinnisvaraarendajad pole suutnud oma kohustusi täita ning uutel arendusaladel elavad inimesed puutuvad jätkuvalt kokku küll vee-, kanalisatsiooni, turvalisuse ja paljude muude probleemidega,“ rääkis Pai. „Need probleemid on kestnud kaua ja ilmselt on raskesti lahendatavad, kuid kui lahenduste otsimisele rohkem pühenduda ja asjale lähemal olla, siis kindlasti saab midagi korda aetud. Minu eesmärk on seda volikogus olles teha.“

Pai on Keskerakonna liige ning kandideerib erakonna nimekirjas. „Olen olnud tavaline realiige ja ma pole poliitiliselt ambitsioonikas,“ kinnitas ta. „Volikokku pürgimine ei tähenda kindlasti ettevalmistavat sammu suurde poliitikasse. Pigem on mul huvi ja tahtmine aidata kodukoha arengule kaasa.“

Jüris asuv OÜ Harteron tegeleb käsitööriistade jae- ja hulgimüügiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700