Kaubandus.ee  • 9. jaanuar 2011
Jaga lugu:

Tartu lumehunnikud ähvardavad ärid pankrotti viia

Tartu Raekoja platsil kõrguvad enam kui kolmemeetrised lumehunnikud, mis varjavad nii Raekoja platsil oleva lodja kui ka jõulukuuse ning ka Raekoja platsil asuvate kaupluste ja kohvikute sissepääsud, kirjutab Delfi.

"Lumehanged varjavad kaupluste vaateaknaid, nii et kliendid ei leia enam teed ostukohta," ütles raeplatsil poode Rae Käsitöö ja Eva Parfümeeria pidav Tairi Leis.  "Käive on meeletult langenud, inimesed ei leia lumekuhjade tagant poodi üles."

"Kuu aega tagasi kirjutasin Tartu linna majandusosakonnale ametliku pöördumise palvega likvideerida tollal veel väike lumekuhi. Avaldus võeti vastu, kinnitusega, et selle probleemiga juba tegeletakse, kuid tänase päevani ei ole tulnud linnavalitsuselt ühtki tagasisidet ega vastust, rääkimata lumekuhjade teisaldamisest," ütles Leis.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt