Autor: Kaubandus.ee • 9. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu lumehunnikud ähvardavad ärid pankrotti viia

Tartu Raekoja platsil kõrguvad enam kui kolmemeetrised lumehunnikud, mis varjavad nii Raekoja platsil oleva lodja kui ka jõulukuuse ning ka Raekoja platsil asuvate kaupluste ja kohvikute sissepääsud, kirjutab Delfi.

"Lumehanged varjavad kaupluste vaateaknaid, nii et kliendid ei leia enam teed ostukohta," ütles raeplatsil poode Rae Käsitöö ja Eva Parfümeeria pidav Tairi Leis.  "Käive on meeletult langenud, inimesed ei leia lumekuhjade tagant poodi üles."

"Kuu aega tagasi kirjutasin Tartu linna majandusosakonnale ametliku pöördumise palvega likvideerida tollal veel väike lumekuhi. Avaldus võeti vastu, kinnitusega, et selle probleemiga juba tegeletakse, kuid tänase päevani ei ole tulnud linnavalitsuselt ühtki tagasisidet ega vastust, rääkimata lumekuhjade teisaldamisest," ütles Leis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070