Kaubandus.ee  • 12. jaanuar 2012
Jaga lugu:

Liisa Pakosta: tubakatooteid võiks müüa ainult apteekides

IRLi esimeheks kandideeriv Liisa Pakosta leiab, et tubakatooted võiks Eestis olla müügil vaid apteekides.

Riik ei peaks üleliigse bürokraatiaga pärssima inimeste ettevõtlikkust ega tungima nende pereellu, samas on valdkondi, kus riigi mõistlik sekkumine on õigustatud, märkis ta Delfi teatel. Seda juhul, kui küsitavate valikute tagajärjel kannatab selle tõttu kogu ühiskond, lisas Pakosta.

Ta tõi näiteks, et inimeste tervis mõjutab kõiki, mitte ainult inimest ennast. "Eestis põhjustab tubakas kümme surma päevas ning üle kolmandiku 13-15aastastest kooliõpilastest tarbib mingil kujul tubakatooteid. Öine alkoholimüügi keeld meil on, aga tubakatoodete kättesaadavuse piiramisel tuleks liikuda edasi," sõnas Pakosta. Võib-olla peaks püstitama ka meil sarnaselt Islandile eesmärgi, et tubakatooted oleksid müügil vaid apteekides, pakkus ta välja.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt