Autor: Kaubandus.ee • 24. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heiti Kender asutas Tallinna Apple'i esindussalongi

Järgmisel kolmapäeval avab Heiti Kender Tallinna kesklinnas Tartu maanteel uue Apple'i esindussalongi, kus pakutakse kogu tootevalikut ning hooldus- ja remonditeenust.

Valge Klaari nime kandva poe asutaja Heiti Kenderi sõnul on uus salong suunatud eelkõige profi- ja ärikliendile ning nõudlikumale erakasutajale. "Teenus on inimestelt inimestele. Kõik, kes soovivad tehnikat rahulikult koos nõustamisega valida, eeldavad ka toodete seadistamist ja vajavad kiiret tuge probleemide korral," sõnas ta.

Salongis hakkab lisaks müügikonsultantidele tööle ka viis Apple'i sertifitseeritud hooldustehnikut. "Olen ise Apple'i suur fänn ja macidega tegelenud üle 15 aasta. Nüüd on mul õnnestunud koguda enda kõrvale tegijad, kellega võib luurele minna," märkis Kender.

Üleilmse uuringufirma Gartner andmeil on Apple'i lauaarvutite osakaal personaalarvutite müügist pidevalt kasvanud kuus aastat järjest. Mullu ületati 5% piir. Seega on iga kahekümnenes müüdud arvuti Mac. Kui võtta arvesse ka tahvelarvutid, siis on oodata, et tänavu saab Apple maailma suurimaks arvutimüüjaks.

Valge Klaar on Apple'i ametlik edasimüüja ja tänavu aprillist ka ametlik hoolduskeskus Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757