Autor: Indrek Kald • 21. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heiti Kender laiendab oma Apple'i-äri

Tänasest on Viru Keskuse esimesel korrusel avatud uus Apple'i toodete pood Valge Klaar, mille asutas Heiti Kender.

Viru Keskuse poes on müügil kõik Apple'i tooted. Hooldusteenus jääb esialgu Tartu maanteel asuvasse esindussalongi.

Valge Klaar tutvustas end esmakordselt selle aasta alguses Apple'i esindus- ja hooldussalongi avamisega Tartu maanteel. Valge Klaar suunab oma teenuseid eelkõige profi- ja ärikliendile ning nõudlikumale erakasutajale.

Valge Klaar on Apple'i ametlik edasimüüja. 15 töötajaga ettevõtte näol on tegu Baltimaade ühe suurema Apple'i toodete müügi- ja hooldusfirmaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757