Päeva moderaatorid on Eesti Tarbijateühistute Keskühistu juhatuse esimees Kati Kusmin ja AS Eesti Ajalehed juhatuse esimees Kadi Lambot.
PROGRAMM09.00-10.00 Osalejate registreerimine ja hommikukohv
I Sessioon: Majanduse hetkeseis ja tulevik
10.00-10.10 Avasõnad. Majandus- ja Kommunikatsiooniminister Juhan Parts
10.10-10.30 ETK 95 ja 110 aastat ühiskaubandustegevust Eestis: minevik – olevik – tulevik. Eesti Tarbijateühistute Keskühistu juhatuse esimees Kati Kusmin
10.30-11.00 Eesti võimalikud arenguteed muutuvas maailmas. Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur
11.00-11.30 Eesti majanduse väljavaated lähemas ja kaugemas tulevikus. SEB Pank AS juhatuse esimees Riho Unt
11.30-12.00 Eesti majandus ja kaubanduskonjunktuur. Eesti Konjuktuuriinstituudi direktor
Marje Josing
12.00-13.00 Lõuna
II Sessioon: Kaubandust mõjutavad faktorid
13.00-13.30 Tõelised sotsiaalvõrgustikud. Reklaamibüroo Tank partner ja loovjuht, Teenusmajanduse Koja juhatuse liige Joel Volkov13.30-14.00 Euroopa digitaalne ühisturg, interneti ja "päris" maailma omavaheline põimumine. Infotehnoloog ja IT visionäär Linnar Viik14.00-14.30 Eesti elanike ostukäitumist mõjutanud tegurid viimaste aastate jooksul. TNS Emor ärisuuna juht Aivar Voog14.30-15.00 Tööjõuturg karmistub - võimalused turul ellujäämiseks. PARE juhatuse esimees ja TTÜ professor Milvi Tepp15.00-15.30 Kohvipaus
III Sessioon: Väärtusahel
15.30-15.50 Eesti toiduturg kodumaise mahetootja silmade läbi Farmer, AS Saidafarm nõukogu esimees Juhan Särgava15.50-16.10 Suurtööstuse ja kaupmehe koostöö täna ja tulevikus. Tarneahela efektiivsuse tõstmise võimalused. Saku Õlletehase juhatuse esimees Margus Kastein16.10-17.00 Diskussioon: Kas tasakaal on võimalik? Tootja – töötleja – kaupmees – tarbija. Paneeli juht: BNS Eesti OÜ vastutav peatoimetaja Ainar RuussaarOsalejad:Toiduliidu juhataja Sirje PotiseppTartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse esimees Tarmo PungerEesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing17.00-17.15 Kokkuvõte ja konverentsi lõpetamine
AS Saidafarm farmer Juhan Särgava
17.15-18.00 Suhtlemine ja suupisted