Autor: Juuli Laanemets • 7. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: maapoed kannavad endas sotsiaalset missiooni

Majandusminister Juhan Parts julgustas kaupmehi vaatama tulevikku ja jätkama sotsiaalset missiooni maakondades.

Partsi sõnul puutume kõik maapoodidega kokku puhkuse ajal ja näeme, kui hästi on kaupluste töö korraldatud. Silma torkab hea kaupade valik ja ökonoomsus. „Maapoed aitavad tuua rohkem inimesi maale elama. Ei pea alati jälgima moodsaid trende, vaid saab jälgida oma soove ning elada seal kus enesel hea on olla,” sõnas Parts.

„Maapoed on väga ökonoomsed oma kaubapaigutusega, kus saad kauba kiirelt lettidelt kätte, ei pea kaubakärudega pikalt ringi ekslema,” leidis minister palju tunnustavaid sõnu.

Seadusandlus on sellel aastal kaubanduses stabiilne ja hea rahulik keskkond kaubandusele  usub Parts.Minister esines täna ETK 95. aastapäeva konverentsil avasõnavõtuga ning julgustas võtma kõrgeid ambitsioone, et kaubandus oleks elujõuline ka pikkade aastate pärast.

Parts pidas selle avakõne tänasel kaubanduse konverentsil "ETK 95 ja 110 aastat rahvuslikku ühiskaubandust Eestis".

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757