• 20.06.12, 11:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

H&M tuleb Eestis Cityconi äripindadele 

Täna allkirjastasid Citycon ja H&M lepingu, mille kohaselt avatakse järgmisel aastal Tallinnas H&M'i kauplus, teatas Citycon.
Cityconi asepresidendi Harri Holmströmi sõnul kirjutasid pooled täna alla lepingule, mille kohaselt avatakse Tallinnas kaks H&M kauplust 2013. aasta sügisel ja sellega siseneb H&M ka Eesti turule.
Jaekaubanduspindade haldamisele ja arendamisele spetsialiseerunud Citycon OYJ omab Eestis Rocca al Mare, Kristiine ja Magistrali kaubanduskeskust. Kokku omab ja opereerib Citycon Eestis, Soomes, Rootsis ja Leedus 36 kaubanduskeskust ning 45 muud jaekaubanduskinnisvara.

Seotud lood

Uudised
  • 11.10.12, 13:04
Kaubanduskeskuste pidamine toob priskelt sisse
Tallinnas mitut kaubakeskust omav Soome börsifirma Citycon teeb tugeva sisetarbimise toel tulemust, mida Lõuna-Euroopa konkurendid ei julge uneski näha.
Uudised
  • 24.04.13, 15:07
Citycon investeerib H&M ja Debenhamsi tulekuks 9 mln eurot
Citycon investeerib kahe uue suurüürniku tulekul oma Eesti kaubanduspindadesse tänavu teisel poolaastal 8,6 miljonit eurot.
Uudised
  • 20.06.12, 10:54
H&M: avame Tallinnas 2013 sügisel kolm poodi
H&M märgib oma värskes poolaasta aruandes, et Rootsi rõivamüügikett avab järgmise aasta sügisel Tallinnas kolm poodi.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele