Autor: Juuli Laanemets • 26. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi teeb sigarettide ostmise keerukaks 

Rimi muutis hüpermarketites sigarettide müügikorraldust, mille tulemusel saab nüüdsest osta sigarette kaupluste infoletist. Kassade juures olevasse valikusse jääb alles kümme sigaretikaubamärki, mis on kättesaadavad vaid kassapidaja abil.

Rimi tegevjuhi Anders Lorentzsoni sõnul on sigaretimüügi ümberkorraldus järgmine samm Rimi terviseprogrammist “Sinu Tervise Heaks”, mille raames jagab ettevõte aastaringselt tarbijatele nõuandeid tervisliku toitumise ja elustiili toetuseks. “Rootsi jaekettides müüakse sigarette juba aastaid kaupluste infoletist, mille eesmärk on muuta sigareti ost noorte jaoks ebamugavamaks,” tõi Lorentzson näite.

Tegevjuhi sõnul on sigarettide uus müügikorraldus tekitanud esialgu ostlejates nurinat. “Saan suitsetajate nördimusest aru, kuid usume, et Rimi seisab õige asja eest,” ütles Lorentzson. “Paraku on see fakt, et suitsetamine kahjustab tervist ning loodame antud tegevuses poolehoidu just lapsevanematelt,” lisas Lorentzson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700