Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 28. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ON24: ootame veebimüügilt aasta lõpus kiiret kasvu

Sisustuskaubamaja ON24 juhataja Astrid Bachmann kommenteeris kaubandus.ee teemaveebile, et veebipõhine müügitulu on aasta esimeses pooles kasvanud oodatust paremini ja teiselt poolaastalt oodatakse veelgi kiiremat kasvu.

Aasta esimese pooles kasvas müügitulu kõige kiiremini valdkonnas müük posti või interneti teel, vastas kaubandus.ee päringule Statistikaamet.

Bachmann ON24st märkis, et neil on tänavu esimesel poolaastal veebipõhine müügitulu kasvanud oodatust paremini. "Seega oleme arengusuundadega igati rahul," kommenteeris ta. Samas lisas, et Soome suuna müügitulu kasv võrrelduna Eesti suunaga on kasvanud tagasihoidlikumalt, aga kasv on jäänud planeeritud tasemele.

Bachmann lisas, et aasta teise poole ootused on kindlasti kõrgemad, sest üldjuhul moodustab teise poolaasta käive ON24 aastakäibest ca 57%. "Lõplikud käibenumbrid avaldame korra aastas aastaaruandes, mis on saadaval äriregistrist pärast üldkoosolekupoolset kinnitamist," märkis Bachmann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700