Autor: Maarit Eerme • 11. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kikas sai toiduohutuse juhtimissüsteemi sertifikaadi

Rahvusvaheline sertifitseerimisfirma Bureau Veritas Eesti OÜ omistas 28. novembril 2012 Kikas OÜle  rahvusvahelise toiduohutuse juhtimissüsteemi ISO 22000:2005 sertifikaadi.

ISO 22000:2005 standard on toiduohutuse juhtimissüsteemi rahvusvaheliselt tunnustatud standard, mis seob tervikuks toiduohutuse, enesekontrolli ning  kvaliteedijuhtimise süsteemid, normid ja nõuded. See aitab tagada ettevõttel süsteemse lähenemise juhtimissüsteemile, võimalike toiduohtude ennetamise ja kontrolli all hoidmise ning seeläbi tõsta toiduohutuse taset ettevõttes.Lisaks tugevdab sertifikaat ettevõtte konkurentsivõimet ja  annab  lisavõimalusi toodete müümisel kodu-ja eksporditurule.

Sertifitseerimisele eelnes ettevalmistav periood, mille jooksul viidi läbi koolitusi ja konsultatsioone, analüüsiti põhjalikult ja täiustati ettevõtte tootmisprotsessi.

Kikas OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on  asutatud 1996. a Järlepas.Ettevõtte toodanguks on praetud, küpsetatud lihatooted ning lihavalmistised.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700