Autor: Maarit Eerme • 20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati Raplamaa suurim kaubanduskeskus

Neljapäeval avab pidulikult uksed Rapla linna ja maakonna esimene suurem kaubanduskeskus - Rappeli Keskus, mis toob Raplamaale kauaoodatud Selveri supermarketi ja mitmed teisedki kauplused.

Läbi keskuse kulgevalt L-tähe kujuliselt kaubatänavalt võib leida kauplusi kõikidest olulisematest valdkondadest. „Võime tõsimeeli öelda, et oleme toonud palju poode Rapla elanikele lähemale ja nad ei pea enam sõitma pealinna šoppama,“ ütles keskuse turundusjuht Priit Seäsk.

Ligi 5500 ruutmeetril laiuval kaubanduskeskusel on kaks sissepääsu – üks neist viib kaubatänavale ning teisest uksest pääseb mugavalt otse Selverisse, mille müügisaal haarab enda alla rohkem kui kolmandiku keskuse pindalast. Keskuse välisfassaadil figureerivad punane ja kollane värv on keskuse arhitekti Veiko Teini kinnitusel inspireeritud just Selveri kui ankurüürniku tunnusvärvidest.

Kuigi Rapla on aastaid olnud ainus Eesti maakonnakeskus, kus Selver veel puudus, on raplamaalased Selveri keti juhi Andres Heinveri sõnul olnud erinevates Selverites väga sagedased kliendid. „20. detsembril avame kauaoodatud Rapla kaupluse uksed. Kuigi lettidelt ei puudu ka esmavajalik tarbe- ja tööstuskaup, oleme kõige suuremat rõhku pannud just värske toidukauba valikule,“ rääkis Heinver. „Nii et ootame nii seniseid kui uusi kliente avamispakkumistega tutvuma ja jõulutoitu ostma.“

Keskuse avamispäeval aga kingitakse igal täistunnil ära Selveri kinkekaarte ning üles astub superstaar Ott Lepland, kes annab soovijatele ka autogramme. Laste rõõmuks on kohal Tibu, kes jagab õhupalle ning korraldab pisematele külastajatele lustakaid mänge. Eksklusiivseid avamispakkumisi leidub kõikides keskuse poodides. 

Bussijaama kõrval asuv 180 parkimiskohaga kaubanduskeskus hakkab igapäevaselt tööd andma umbes sajale töötajale.

Rappeli Keskuse ehitamist alustati juunis ning selle rajamisse investeeriti üle viie miljoni euro.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070