Autor: Rainer Saad • 1. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika müük jätkab kiiret kasvu

Baltika veebruari konsolideeritud jaemüük ulatus 3,47 miljoni euroni, mis on 9% enam kui eelmise aasta samal perioodil, teatas ettevõte börsile.

Kõige enam kasvas jaemüük Venemaal ning seda 15%. Eestis kasvas jaemüük 14%, Lätis 6% ning Leedus 3%. Ukrainas jäi müük samale tasemele. Hulgi- ja e-poe müük suurenes eelmise aasta veebruariga võrreldes 7%.

Baltikal oli veebruari lõpu seisuga 113 kauplust müügipinnaga 22 134 m², kuu keskmine müügipind vähenes 2% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Kahe kuu kokkuvõttes ulatusid müügitulud 8,85 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 5%, sealhulgas jaemüük oli kokku 8,27 miljonit eurot, mis on 7% parem tulemus kui eelmisel aastal. Hulgi- ja e-poe müük kasvas võrreldes eelmise aastaga 3% 563 000 euroni.

Baltika veebruari konsolideeritud müügitulu ulatus 3,78 miljoni euroni, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 6 protsenti parem tulemus.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700