Autor: Maarit Eerme • 4. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jungent sai Shell määrdeainete parima distribuutori tiitli

Jungentile anti üle Shell'i poolt väärikas tiitel 2012. a. tehtud töö eest - Euroopa-Aafrika tsooni parim makrodistribuutor "Best MD 2012".

Autasutseremoonia leidis aset Shell Makrodistribuutorite konventsioonil Amsterdamis 26. veebruaril 2012. Autasu võttis vastu Jungent Grupi juhatuse liige Meelis Saaresalu.

Jungent valiti parimaks umbes 20. firma seas, kes kõik esindavad Shell määrdeaineid oma riigis või riikides Euroopa-Aafrika tsoonis. Jungent edestas muuhulgas selliseid riike nagu Šveits, Austria, Balkanimaad, Skandinaavia riigid jpt.

Valiku kriteeriumite hulgas oli nii üldine müügimaht kui ka sünteetiliste õlide müügi kasv 2012. aastal.

Jungent Grupp esindab Shell määrdeaineid 3. Balti riigis ning annab tööd ca 15 Shell määrdeainetele keskendunud spetsialistile. Jungent müüb aastas ca 6 miljonit liitrit Shell määrdeaineid Baltikumis ning tegu on suuruselt 2. tarnijaga Jungenti jaoks.

Autasu - Ferrari tehasekülastus ja Monza Grand Prix - saadakse kätte sügisel 2013. aastal. Saavutus on erakordne ka selle poolest, et tiitel saadi teist aastat järjest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700