Autor: Kaisa Gabral • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fazer eemaldab eksituse tõttu müügilt pralineekommid

Osa Fazeri Wienernougati pralineekommidest eemaldatakse müügist, sest need võivad eksituse tõttu sisaldada piima, vahendas Delfi välsimeediat.

Wienernougati pralineekommide tarbijapakendil ei ole märgitud, et koostisosade hulka kuulub piim, teatas Fazer põhjuseks, miks kommid müügilt eemaldatakse.

"Piimas sisalduv valk on aga tugev allergeen, mistõttu otsustati piimavalku sisaldavad kommid Eesti, Soome ja Rootsi poelettidelt eemaldada," kirjutas Fazer pressile saadetud teates. Eestis korjatakse müügilt partiid, mille parim enne kuupäev on 07.05.2013 ja 05.06.2013.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757