Autor: Maarit Eerme • 20. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SelveEkspress laieneb maakondadesse

Selveri poolt kasutusele võetud iseostlemise ostutehnoloogia laieneb sellel nädalal Keilasse ning lähikuudel Pärnu ja Tartu suurematesse kauplustesse.

„SelveEkspress on ennast Tallinna kauplustes õigustanud, seega otsustasime ka teistesse linnadesse liikuda,“ selgitas Selveri tegevjuht Andres Heinver. „Selvepulti kasutades saab panna kauba kohe müügisaalis ostukotti. Ajasääst on paljude meie klientide jaoks hindamatu väärtusega,“ lisas ta.

Esimene SelveEkspress võeti kasutusele Kadaka Selveris 2011. aasta kevadel, hetkel on see kasutusel viies kaupluses. 2013. aasta lõpuks laieneb teenus kolmeteistkümnesse Selveri kauplusesse üle Eesti.

22. märtsist saavad SelveEkspressi kasutama hakata Keila Selveri kliendid, aprillis laieneb teenus Ülejõe ja Suurejõe Selveritesse Pärnus ning maikuus Anne ja Ringtee Selveritesse Tartus.

2011. aasta aprillist kuni 2013. aasta veebruarini on sõlmitud üle 40 000 SelveEkspressi lepingu ning 32 000 klienti kasutab teenust regulaarselt.

Igapäevaselt kasutab selvepulti ostude tegemisel 14 000 klienti.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub praegu 39 kauplust erinevates Eesti piirkondades, kaks gurmeepoodi Tallinnas ning keskusköök.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757