Autor: Maarit Eerme • 17. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima avab Viimsi kaupluse

Maxima avab 19. juunil Viimsis Maxima X kaupluse,  mis annab tööd 60 inimesele.

Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Viimsi pood küll formaadilt kodukauplus, kuid ligi 1000-ruutmeetrine müügisaal annab võimaluse pakkuda poes sarnast kaubavalikut nagu oleme harjunud nägema suuremates supermarketites.

„Viimsis on kaubanduses küll üliterav konkurents, kuid nägime siiski, et tänapäevasele, soodsate hindadega kauplusele, on sealsel jaeturul ruumi veel küll. Samuti sai kauplus ehitatud nii, et meie uutel klientidel oleks sisseostude tegemine võimalikult mugav,“ märkis Pacesa. 

Aadressil Pargi tee 22 avatava Maxima X kodupoe üldpind on 1500 ruutmeetrit, millest 970 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal. 

Jaekaubanduskontserni Maxima Grupp kuulub 500 kaubanduskeskust MAXIMA X, MAXIMA XX ja MAXIMA XXX, ALDIK, T-MARKET ja T-MARKET EXPRESS. Neist 226 asub Leedus, 141 Lätis, 70 Eestis, 21 Poolas ja 42 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 29 500 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757