Autor: Maarit Eerme • 25. juuni 2013

Maxima käive kasvas jaaninädalal pea viiendiku

Maxima kaupluse käive kasvas jaaninädalavahetusel mullusega võrreldes ligi 21%. Erinevaid lihatooteid osteti jaeketi vastavatud  lihatsehhide ja rohkete sooduspakkumiste toel tänavu koguni üle 40% enam kui mullu.

Maximale kujunes selle aasta jaanimüük (periood 20.-24. juuni) rekordiliseks. Kõige enam tehti Maximates sisseoste reedel ja laupäeval, kui müük oli tavapäevadega võrreldes ligi 50 protsenti suurem.

Koguseliselt oli kõige ostetuim jaanikaup arbuus, mida müüdi seitse rekkatäit ehk ligi 150 tonni, mis on 76% mullusest enam. Lihatoodetest kujunes populaarseimaks jahutatud maitsestamata seakaelakarbonaad, mida müüdi üle 60 tonni.

Õlut müüdi viie päevaga üle poole miljoni liitri. Siidrit ja erinevaid alkoholikokteile müüdi üle 120 000 liitri. Karastusjookidest läksid kõige paremini müügiks mineraalvesi Borjomi ja kali Tanheiser.

Köögiviljadest osteti enim soodushinnaga kobartomatit ja lühikest kurki. Tarbekaupadest osteti peamiselt grillsütt ja putukatõrjevahendeid.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaidi sõnul aitas prognoosidest edukamale jaanimüügile kahtlemata kaasa mullusest tunduvalt parem ilm. „Samas kasvas Maxima müük ka tänu uutele kauplustele ning oma liha- ning kulinaaria- ja kondiitritsehhide rajamisele,“ lisas Erilaid.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700