Autor: Rainer Saad • 1. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika müük jäi Aprangale alla

Baltika müügitulu kasvas juunis 5 protsenti, kuid see on ligi kaks korda vähem kui Leedu rõivaste jaemüüja Aprangal. 

Apranga juuni müügitulu oli 12,4 miljonit eurot, mis on 9,4% rohkem kui eelmisel aastal. Baltika juuni müügitulu ulatus 4,64 miljoni euroni, mis on 5% rohkem kui eelmise aasta juunis. Baltika juuni jaemüük ulatus 4,5 miljoni euroni, mis on 6% enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Baltika kolme Balti riigi jaekäive kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 8%, sealhulgas Eestis 15%, Lätis 3% ja Leedus 2%. Venemaal suurenes müük 11% ning Ukrainas vähenes 14%.

Hulgi- ja e-poe müük suurenes eelmise aasta juuniga võrreldes 31%.

Baltikal oli juuni lõpu seisuga 115 kauplust müügipinnaga 22 575 m², kuu keskmine müügipind suurenes 6% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

6 kuu kokkuvõttes ulatusid müügitulud 27,4 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 6%, sealhulgas jaemüük oli kokku 25,87 miljonit eurot (+8%) ja hulgi- ja e-poe müük 1,5 miljonit eurot (+6%).

Apranga 6 kuu müügitulud ulatusid 46,6 miljoni euroni, mis on võrreldes eelmise aastaga 11,3 protsenti rohkem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757