Autor: Maarit Eerme • 4. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskusesse tuleb esimene River Island’i kauplus

Viru Keskuses avatakse  2014. aasta kevadel Suurbritannia rõivabrändi River Island esimene esinduskauplus Balti- ja Põhjamaades.

Üle maailma 300 kauplusega esindatud River Island hindab Eestit regioonis heaks stardikohaks, kust laieneda edasi teistesse Balti riikidesse ja ka Soome. 

“Rõõm on tutvustada esmakordselt Eestis River Islandi brändi, mis on juba üle 60 aasta eduka pereettevõttena rõivaäris tegutsenud ning mis tänaseni heale disainile suurt tähelepanu pöörab," rääkis Riff OÜ juhatuse liige Leo Tibar.  Lisas, et Viru Keskus oli kaupluse asukohaks loomulik valik, sest keskust külastab brändi moeteadlik sihtrgupp.

Viru Keskuses avatav kauplus hakkab 700 m2 suurusel pinnal pakkuma naiste-, meeste- ja lasterõivaid ning aksessuaare. River Islandit iseloomustavad stiilsed ja omanäolised kollektsioonid.

Küsimusele, et kus kauplus täpselt asuma hakkab vastas Viru Keskuse turundus- ja kommunikatsioonidirektor Taivi Koitla, et Viru Keskuses toimub 2014. aastal mitmeid uute kaupluste avamisi ja olemasolevate esinduste ümberpaigutamisi. Seega külastajatel on mida oodata.

River Island on tuntud ka kui ühe suurima disainerite meeskonnaga moebränd Londonis. Ettevõte aitab edendada noorte disainerite võimalusi, korraldades rahvusvahelisi disainikonkursse ning andes uutele talentidele võimaluse kollektsioonide loomisest osa saada. Brändile on rõivaid disaininud ka lauljanna Rihanna, valik tema kollektsioonist jõuab müügile ka Eestisse.

River Island on Briti ettevõttele kuuluv bränd, mis sai alguse Lewise perekonna poolt kuuskümmend neli aastat tagasi. Praegu on River Islandil üle kolmesaja kaupluse nii Suurbritannias, Iirimaal, Venemaal, Hollandis, Poolas, Belgias kui ka Lähis-Idas.

Viru Keskus on Eesti enimkülastatav ostukeskus, milles asub üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.  

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700