Autor: Maarit Eerme • 26. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AJ Tooted loodavad käivet kasvatada sellel aastal 45%

AJ Tooted AS juhataja Madis Rätsep ütles, et nad ootavad aasta lõpuks 45-50 protsendilist käibetõusu võrreldes eelmise aastaga.

Selle aasta kaheksa kuu kokkuvõttes oli ettevõtte käive 1,8 miljonit eurot, mis on sama palju kui kogu eelmise aasta käive kokku. „Saavutatud tulemus põhineb meie klientide kasvaval majandustegevusel, mis näitab kogu majanduse tõusu Eestis,“ rääkis Rätsep.

Rätsepa sõnul on neil üle 5000 aktiivse kliendi, kelle hulka kuuluvad tootmisettevõtted, logistikafirmad, riigiettevõtted. „Ettevõtte tegevust saame laiendada läbi projektimüügi – suuremad tellimused ja erilahendused,“ kinnitas Rätsep.

„Meie käibe tõusu taga on kindlasti aktiivsem turunduskampaania, mida oleme see aasta teinud,“ kinnitas Rätsep. Lisades, et neil oli siiski plaanis kasvatada see aasta käivet 70%, kuid kuna projektimüük on alles algusjärgus, siis ootavad selles vallas tõusu juba uuel aastal.

AJ Tooted AS on kontori-, lao– ning tööstussisustuse müüjaid kataloogi teel. 2013. a. üks suurematest projektidest oli Narva Tööstuspargis Estin Warehousing OÜ lao sisustamine, kus osana oli ka ligi 10 000 ruutmeetrile laoriiulite paigaldamine 21 000 alusele.

AJ Tooted AS alustas 1999. a. ning kuulub rootsi päritolu AJ gruppi, millel on 18 kontorit üle Euroopa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757