Autor: Maarit Eerme • 6. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apollo Kino laieneb Lätti

Sel aastal tegevust alustanud Apollo Kino laieneb täna avaldatud plaanide kohaselt Lätti ning avab 2016. aastal Riiga ehitatavas kaubanduskeskuses Akropolis oma seni suurima, üheksa saaliga kobarkino.

Apollo Kino juhatuse esimehe Mauri Dorbeki sõnul on välisturgudele laienemine osa ettevõtte plaanist tõusta lähima paari aastaga regiooni juhtivaks kinooperaatoriks. “Riia kobarkino on meie esimene ja kindlasti mitte viimane arendusprojekt väljaspool Eestit. Hoiame pidevalt piirkonna kinoturul silma peal ning otsime aktiivselt võimalusi oma tegevuse laiendamiseks,” lisas Dorbek.

Apollo üheksa saaliga ning üle 1200 vaataja mahutav kino rajatakse Riiga ehitatavasse linna suurimasse kaubandus- ja meeleahutuskeskusesse Akropolis. “Apollo on täna kindlasti atraktiivne partner, kuna oleme tõstmas kinode kvaliteedilatti Baltimaades täiesti uuele tasemele,” kinnitas Dorbek.

Apollo opereerib täna Tallinna südalinnas asuvas Solarise keskuses seitsme saaliga kinokompleksi, mis mahutab ligi 1600 külastajat. Pärnus on ettevõttel 420-kohaline kolme saaliga kobarkino. Eelmisel nädalal teatas ettevõte 2015. aasta lõpus Mustamäel valmiva kuue saaliga kobarkino rajamisest, mis mahutab ligi 800 filmivaatajat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757