Autor: Maarit Eerme • 11. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Südameapteek ostis Tallinnas kaks apteeki

Südameapteekide ketti omav Pharma Holding ostis Keldrimäe Apteegi osaühingu, mis omab kahte Tallinna kesklinnas tegutsevat apteeki. Tehing jõustub koheselt. Tehingu rahaline väärtus on konfidentsiaalne.

Keldrimäe Südameapteek asub aadressil Lastekodu 6 ja Keldrimäe Südameapteegi Haruapteek Lastepolikliinikus aadressil Ravi 27. Seni tegutsesid mõlemad apteegid Südameapteegi kaubamärgi nime all, kuid frantsiisilepingu alusel. Ostutehing ei too kaasa muudatusi apteegi personali hulgas.

Pharma Holdingu juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul on mõlemad apteegid strateegiliselt heas asukohas ja edukad. “Ostutehingu tulemusel tugevdame veelgi Südameapteekide positsiooni ja meie meeskonda tugevate erialatöötajatega.” lisas Mägi.

Südameapteegi ketti kuulub 68 apteeki, kus on palgal 285 töötajat. Apteegi- ja tervise nõustamise teenuste kontserni eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat ning professionaalseimat teenust Eestis.

Südameapteegi aktsiate suuromanik on Rootsi investor Oskar Svensson, kellele kuulub 70% aktsiatest ja ülejäänud 30% firma aktsiatest kuulub Tarmo Laanetule.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700