Autor: Aira Tammemäe • 5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peetri alevik saab uue kaubandus- ja vabaajakeskuse

4. veebruaril teatas kinnisvaraettevõte Compakt Kinnisvara, et alustab uue keskuse rajamist Peetri alevikku, läbirääkimised potentsiaalsete rentnikega on alanud.

Peetri alevik on plahvatusliku kiirusega kasvav ja arenev elukeskkond Rae vallas. Olles Tallinna südalinnast vaid viie minutilise autosõidu kaugusele, on tegu jätkuva kasvupotensiaaliga, atraktiivse elu- ja arenduspiirkonnaga.

Peetri aleviku keskpunktiks on välja kujunenud Peetri kooli ja lasteaeda ümbritsev ala, Küti tee ja Pargi tee ristmiku ümber. Nõudlus piirkonnas individuaalselt ja perekondlikult vaba aja veetmise võimaluste, sportimise, tervishoiu, toitumise ning erinevate igapäevaste teenuste järgi on kõrge ning selleks puuduvad täna vajalikud rajatised. Sellest vajadusest lähtuvalt alustab Compakt Kinnisvara 2015 aastal Peetri Keskuse rajamist.

Keskuse hoone koondab endasse täispikkuses neljarealise ujula koos lastebasseini, saunakeskuse ja mullivannidega, tennisekeskuse, jõu-, fitnessi- ja rühmatreeningute saalid, kohaliku toidukaupluse, kogupere restorani, perearsti kabineti, apteegi jne. Hoone kogumaht on ca 8000m2.

Peetri spordi- ja vabaaja keskuse planeeritav valmimisaeg on 2016 aastal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757