Autor: Maarit Eerme • 5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tridens kaotas Jim Beami ja Courvoisieri esindusõiguse Eestis

Alates 1. märtsist 2015 muutusid kaubamärkide Jim Beam ja Courvoisier ametlikud esindusõigused Eestis. Seni Tridensi portfelli kuulunud tooteid esindab nüüdsest ametlikult Baltikumi juhtiva veini ja kange alkoholi hulgimüüja Amber Bverages Grupi esindaja Eestis, SPI Distribution (Estonia) OÜ.

Eelmisel aastal Jim Beami ja Suntory grupi ühinemisel tekkinud BeamSuntory Inc. initsiatiiv oli koondada kogu Baltikumi hulgimüük ühe ettevõtte alla. Nii liikusid Jim Beam ja Courvoisier SPI portfelli ka Lätis ja Leedus. BeamSuntory, mahtudelt kolmas alkoholitootja maailmas, soovis omada usaldusväärset koostööpartnerit kogu Baltikumis, kellega müüki veelgi kasvatada.

SPI Group, mille peakorter asub Luksemburgis ning on tegev 168 turul. SPI Group on üks maailma juhtivaid veini ja kange alkoholiga tegelevaid ettevõtteid, olles nii tootja, müüja kui ka hulgimüüja enam kui 380 erinevale kaubamärgile. Eestis esindab gruppi SPI Distribution (Estonia) OÜ.

 

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700