Autor: Maarit Eerme • 6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja Osturalli kestab esmakordselt terve nädala

6. aprillil algas Tallinna ja Tartu Kaubamajas kevadine Osturalli, mis kestab sel korral esmakordselt terve nädala. Taas on avatud populaarne e-pood, kust leiab üle 2000 erineva tooteartikli.

„Osturalli on meie klientide seas jätkuvalt üks oodatumaid kampaaniaid ning suurele nõudlusele tuginedes oleme sel aastal esmakordselt pikendanud kampaaniaperioodi nädalani,“ rääkis Kaubamaja ASi tegevdirektor Erkki Laugus. „Tavapärase kolmapäeva asemel alustasime nüüd esmaspäeval ning kampaanias on kaks korda rohkem tooteid, kui mullu,“ lisas Laugus.

„Osturalli e-pood on iga aastaga saanud aina võimsamaks ning eelmisel aastal küündis e-poe külastatavus ligi 120 000 inimeseni,“ rääkis Laugus. „Kliendid kasutavad e-poe võimalusi väga aktiivselt ja tagasiside on olnud äärmiselt positiivne."

Tallinna ja Tartu Kaubamajja tulevad lisaks spetsiaalselt kampaania jaoks hangitud kaupadele müügile maailmanimega kaubamärkide näidiste kollektsioonid. Lisaks autodele on esmakordselt võimalik rallihinnaga osta ka mootorpaate. Traditsiooniliselt on väljas avatud ka talutoodete laat. Esmakordselt pakub Tallinna laadal tänavatoitu populaarne kiirtoidurestoran Uulits.

Kaubamaja AS on Tallinna Kaubamaja Gruppi kuuluv ettevõte, kuhu kuuluvad veel Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Viking Security AS, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja kontserni 2014. aasta müügitulu oli 535 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700